Låssmed Vasastan

Jour och nyinstallation av proffs | 08-33 13 13

Låssmed

BRETT UTBUD AV SÄKERHETSPRODUKTER

En trygg bostad eller företagslokal gör att du kan sova gott om nätterna. Men för att uppnå det så behöver du ta en titt på hur det ser ut med bland annat lås, larm, brytskydd, galler med mera - särskilt om du bor eller arbetar på bottenplan.

Du kan även sänka din försäkringspremie om du investerar i moderna lås och kanske en säkerhetsdörr för extra skydd.

Som låssmed i Vasastan kan vi ge dig rådgivning kring de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få en trygg fastighet. Kontakta oss för gratis rådgivning.

Elektroniska lås är framtiden

Om du funderar på att byta lås i din bostad eller på jobbet så rekommenderar vi att du tar en titt på någon av våra elektroniska låslösningar. Ett elektroniskt lås har i många fall en högre säkerhet eftersom du har möjlighet att styra vem som har tillgång till en bostad eller lokal och under vilka tider. Perfekt om du exempelvis vill att städfirman du anlitar ska kunna komma åt din bostad vid avtalad tid men inte annars. Likaså kan du som är arbetsgivare anpassa de anställdas tillgång till företagets lokaler vid olika tider på dygnet.

Även ett enklare elektroniskt lås med kod höjer säkerheten. Genom att du kan byta kod regelbundet är risken mindre att någon obehörig kommer in. Det är dessutom perfekt om du själv eller kanske barnen brukar ha en tendens att glömma nycklarna. På samma sätt behöver du inte oroa dig över borttappade nycklar eller nyckelbrickor.

Om du ändå föredrar någon form av nyckel så är en beröringsfri nyckel i form av en nyckeltag en bra lösning. Det räcker med att du kommer nära låsets avläsningsmekanism så öppnas dörren. Perfekt om du har händerna fulla med matkassar eller annat.

kodlås

Enkla att integrera med larm

Det brukar även gå utmärkt att integrera ett elektroniskt låssystem med inbrottslarm, vilket höjer säkerheten ytterligare. Ett inbrottslarm rekommenderas definitivt för en bostad eller lokal i Vasastan för att uppmärksamma dig eller grannarna på om någon obehörig försöker ta sig in. Vi har passande alternativ för både privatpersoner och företag.

Enkla lösningar för bättre inbrottsskydd

Vasastan liksom andra delar av Stockholm drabbas tyvärr av en del inbrott. Det är många som rör sig i staden och man reagerar kanske inte på något misstänkt eftersom det ständigt händer så mycket. Därför är det viktigt att man som boende eller företagare ser till att ha ett så bra inbrottsskydd som möjligt.

Det kan vara så enkelt som att lägga till ett brytskydd på ytterdörren eller rulljalusier till fönstren om man har en lokal på bottenplan. Gör du det svårt för tjuven så väljer han eller hon troligtvis en annan plats att försöka på.

Välkommen att kontakta oss så kommer vi förbi och utvärderar vilka åtgärder som behövs för att skydda just din bostad eller ditt företag.

 

Vi har de säkerhetslösningar som du behöver!